oportunitate startup

Oportunitate pentru startup-urile romanesti: program de coaching la Budapesta

Startup-urile care poseda solutii inovatoare in cadrul domeniilor de activitate precum programele de fidelizare a clientilor, retail, mobilitate, curierat sau distributie pot adera la programul de mentorat de la Budapesta, desfasurat pe o perioada de trei luni.

Grupul MOL in parteneriat cu incubatorul de afaceri Design Terminal vor inaugura in luna ianuarie a anului viitor un program dedicat firmelor aflate la inceput de drum ale caror solutii sunt intr-o etapa incipienta de dezvoltare in prezent.

Demersurile pentru inscrierea in program au inceput la data de 22 septembrie si se adreseaza firmelor care detin prototipuri sau produse minimale care pot fi deja testate in domenii precum mobilitate, servicii retail, sisteme de curierat sau distributie, precum si programe de fidelizare a clientilor si big data.

Termenul limita pana la care doritorii se pot inscrie este 23 octombrie.

Selectia candidatilor se va desfasura in doua etape – depunerea on-line a dosarului care explica solutia inovativa si faza in care se afla, urmata de o tabara de selectie in urma careia se vor alege firmele care isi vor putea prezenta solutiile, echipele si viziunea in fata reprezentantilor Grupului MOL si Design Terminal.

Dupa etapa de prezentari se vor selecta cele 4-5 firme care se vor bucura de posibilitatea de a lucra direct cu o prestigioasa intreprindere din Europa Centrala si de Est, avand astfel acces partial la 10 milioane de clienti internationali si la o ampla retea de retail.

Candidatii proiectului vor primi sustinere si sfaturi personalizate de la expertii Grupului MOL si de la echipa de indrumatori ai companiei Design Terminal, precum si ocazia de a lua parte la workshop-uri specializate si la un spatiu de lucru profesional.

La finalizarea proiectului, startup-urile selectionate se vor angaja intr-un parteneriat de lunga durata cu Grupul MOL, in calitate de furnizori de servicii si produse inovatoare. Mai multe detalii gasiti aici.