Firmele cu o vechime mai mica de 3 ani pot beneficia de castiguri in valoare de pana la 100.000 de euro

Indiferent de domeniul in care activeaza, antreprenorii care stiu cum sa isi prezinte ideea de afacere intr-un mod convingator pot obtine premii in valoare de pana la 100.000 de euro. Firmele la inceput de drum din toata tara se pot inscrie in cadrul competitiei PitchDay Startarium incepand cu luna octombrie.

 

Startarium da unda verde inscrierilor la editia cu numarul doi a PitchDay, unul dintre cele mai importante concursuri dedicate firmelor nou infiintate din Romania. Antreprenorii interesati se pot inscrie pe site-ul oficial al competitiei pana pe 23 octombrie 2017.

 

Dupa incheierea etapei de preselectie a inscrierilor din mediul online, 100 dintre cele mai bune startup-uri vor fi invitate la un interviu public, pentru a fi evaluate de catre juriu in cadrul evenimentului de la Auditorium Pallady Bucuresti, pe data de 16 noiembrie.

 

Dupa prima runda de jurizare din cadrul concursului, doar 10 antreprenori vor trece in etapa finala unde vor sustine un pitch de 3 minute in fata unui juriu compus din experti in afaceri si investitori de top, precum si in fata unui public format din peste 500 de persoane. Competitia se va incheia cu desemnarea celor 3 castigatori.

 

Concursul se afla la cea de-a doua editie si ofera gastiguri in valoare totala de 100.000 de euro, dupa cum urmeaza:

  • Locul 1 – 70.000 de euro
  • Locul 2 – 20.000 de euro
  • Locul 3 – 10.000 de euro

In anul 2016 trei startup-uri au fost premiate astfel:

  • Tracia Caravan a fost afacerea situata pe locul I in competitiei. Fiind prima firma producatoare de rulote din Romania si din sud-estul Europei, aceasta a castigat premiul in valoare de 70.000 de euro oferit de catre organizatori.
  • Re.Flex este ocupanta locului II in competitie si castigatoarea sumei de 20.000 de euro din partea organizatorilor.  Ideea de afacere a echipei Re.Flex este o bratara care monitorizeaza indicatorii importanti din kinetoterapie, ajutand astfel pacientii sa se recupereze mai rapid.
  • Clinica de Pediatrie Anastasia a fost ocupanta pozitiei III in competitie, lucru care a dus la castigarea sumei de 10.000 de euro.

Startarium Pitch Day este o competitie organizata de Startarium.ro, un site educational si de acces la finantare a tuturor ideilor antreprenoriale romanesti, proiect lansat de Impact Hub cu sprijinul ING Bank.