De ce vrei sa devii antreprenor?

Ce este antreprenoriatul? Ce presupune statutul de patron? Ce a declansat dorinta de a ocupa aceasta functie? Trebuie sa te nasti lider sau poti invata asta pe parcurs?

Daca vrei sa iti deschizi propria afacere doar din dorinta de a face bani, ei bine, poate vei reusi sau poate ca nu.

Daca vrei sa iti lansezi propria afacere din dorinta de a pune in practica o idee in care tu crezi cu adevarat, sansele de reusita cresc considerabil.

Daca insa, pe langa o dorinta arzatoare, detii si cunostintele si aptitudinile corespunzatoare unui lider precum si resursele materiale si umane necesare, succesul este garantat.

Daca dorinta ta este sa construiesti o afacere care sa schimbe ceva in bine, indiferent ca este vorbe de calitatea unui produs sau a unui serviciu sau crearea unor noi locuri de munca, atunci deja dorinta ta s-a transformat intr-o misiune pe care trebuie sa o indeplinesti indiferent de greutatile intalnite.

Si cine poate sta in calea unui antreprenor inzestrat cu asemenea calitati? Nimeni! Daca iti doresti cu incapatanare un lucru si nu te las doborat de micile piedici, cu siguranta afacerea ta va fi una de succes.

Insa asta nu inseamna ca rezultatele apar imediat. Reusitele de obtin cu foarte multa munca, efort sustinut, decizii riscante, planuri de rezerva si foarte mult timp dedicat. Insa efortul nu este niciodata in zadar, nimic nu se compara cu momentul in care privesti in urma si realizezi cat de mult ai evoluat si cat de puternic ai devenit.

Acesta este mesajul pe care vrem sa il transmitem tinerilor antreprenori, nu este suficient doar sa infiintezi o firma, accesta este doar primul pas, trebuie sa crezi in ideea ta si sa muncesti neincetat pentru realizarile dorite.

Misiunea noastra este construirea unei generatii de antreprenori bine informati, pregatiti sa depaseasca orice problema fiind la curent cu tot ce se intampla in domeniul juridic sau fiscal.