Castiga o finantare de 70.000 euro la Barcelona: Au inceput inscrierile pentru EU-Startups Summit 2019

Au inceput inscrierile la competitia ideilor de afaceri EU-Startups Summit 2019, antreprenorii au sansa de a obtine o finantare de 70.000 de euro pentru ideea lor de afacere. Competitia are loc la Barcelona,in perioda 2-3 mai,iar pe langa substantialul premiu in bani, antreprenorii au ocazia sa intalneasca potentiali investitori, reprezentati ai companiilor care acorda fonduri de investitii si reprezentanti ale acceleratoarelor de startup-uri din toata lumea.

Pentru participare, antreprenorii trebuie sa pregateasca o prezentare concisa, de 3 minute, pe care sa o sustina in fata unui public format din 1.200 de participanti (inclusiv sute de investitori, fondatori de startup-uri, jurnalisti si un juriu de experti). Termenul limita de inscriere este data de 25 februarie.

Conditiile de participare pe care trebuie sa le indeplineasca antreprenorii sunt simple, respectiv: Startup-urile participante la competitia din cadrul EU-Startups Summit nu trebuie sa fie mai vechi de 2 ani si sa nu fi atras investitii mai mari de 500.000 de euro.

Evenimentul din acesta primavara va avea loc la Barcelona, pe data de 2 si 3 mai,intre orele 10 si 18, iar biletele costa 149 de euro pentru antreprenori, 295 de euro pentru investitori si 395 de euro pentru corporatii.

In cadrul evenimentului vor avea loc workshopuri si sesiuni de discutii cu fondatorii unor startup-uri de succes. Printre acestia se numara si:

  • Henrik Zillmer, fondatorul si CEO-ul AirHelp – un start-up care ajuta clientii companiilor aeriene sa primeasca despagubiri in cazul in care zborul lor este intarziat sau anulat. AirHelp are circa 550 de angajati si este prezent in 30 de tari din intreaga lume.
  • Till Faida, fondatorul si CEO-ul Adblock Plus – una dintre cele mai populare extensii de blocare a anunturilor comerciale pentru browserele web.
  • Tugce Bulut, fondatorul si CEO-ul Streetbees – o platforma globala de informatii care dezvaluie modul in care oamenii se comporta si de ce, analizand momentele din viata reala colectate de la peste 1 milion de utilizatori din peste 150 de tari. Compania are deja peste 100 de angajati si a investit aproximativ 17,1 milioane de dolari in capitalul de risc.