Avantajele gazduirii sediului social la avocat

Ati decis sa va infiintati propria firma, insa nu dispuneti de un sediu social sau costurile pentru cumpararea sau inchirierea unui spatiu sunt prea mari? Noi avem solutia! Gazduirea sediului social la avocat, chiar in orasul dumneavoastra.

AVANTAJE:

  1. Costuri minime: gazduirea sediului social la avocat este una dintre cele mai ieftine solutii in momentul actual; costurile gazduirii sediului la avocat sunt considerabil mai mici in comparatie cu valoarea platita pentru inchirierea unei cladiri care sa va serveasca drept  sediu social;
  2. Acordul Asociatiei de Proprietari nu mai este necesar: pentru sediile sociale stabilite in apartamente, este obligatoriu Acordul Asociatia de Proprietari/Locatari , acesta presupune obtinerea semnaturii Presedintelui Asociatiei de Locatari, precum si semnaturile vecinilor de apartament (stanga,dreapta, sus, jos) cu privirea la activitatile ce urmeaza a fi desfasurate in cardul firmei dumneavoastra. Daca acest acord nu este obtinut, viitoare firma nu isi poate desfasura activitatea in respectiva locatie.
  3. Rapiditate in redactarea actelor necesare inregistrarii firmei: prin alegerea gazduirii sediului social la avocat se elimina toate formalitati privind incheierea unui contract de inchiriere a unui spatiu, obtinerea dreptului de folosinta a spatiului respectiv ca sediu social si inregistrarea acestuia la ANAF.
  4. Gazduire unui numar nelimitata de sedii sociale: spre deosebire de un apartament in care numarul sediilor sociale este limitat de numarul camerelor respectivului apartament (ex: intr-un apartament cu 2 camere pot avea sediu social nu mai mult de doua firme); gazduirea sediului la avocat va ofera un numar nelimitate de sedii sociale.
  5. Impozit mai mic – este binecunoscut  faptul ca din anul 2016 impozitele pentru locuintele care gazduiesc sedii sociale sunt de pana la 10 ori mai mari, lucru care nu va afecteaza in cazul gazduirii sediului social la avocat.

Indiferent de forma juridica aleasa: societate cu raspundere limitata (S.R.L), societate pe actiuni (S.A.), societate in nume colectiv (S.N.C), persoane fizice autorizate (P.F.A), intreprindere individuala (II), asociatii familiale (A.F), stabilirea sediului social al viitoarei firme este primul pas in procesul de infiintare al unei firme.

Stabilirea sediului social la avocat se realizeaza in baza unui contract incheiat intre firma dumneavoastra si cabinetul de avocatura, contract in care este specificata perioada in care firma va avea sediul la cabinetul de avocatura.

Asadar, se va semna un contract oficial de gazduire sediu social intre administratorul noii firme sau asociatii acesteia si cabinetul de avocatura. Cei care aleg servicul de gazduire a sediului social la avocat, vor reduce cu siguranta timpul necesar pentru  infiintarea firmei. De asemenea si pretul va fi unul redus, deoarece serviciului de gazduire sediului social este mult mai putin costisitor decat inchirierea unui spatiu comercial sau unui apartament dintr-un bloc de locuinte.

In plus, antreprenorii care opteaza pentru stabilirea sediului social intr-o cladire de locuinte trebuie sa se inarmeze cu foarte multa rabdare, deoarece procesul de obtinere al acordului vecinilor si al asociatiei de locatari este unul de durata si plin de surprize.

Contractul stabilit intre patrotii firmei si cabinetul de avocatura se poate incheia pe o perioada de 6 luni sau chiar 1 – 2 ani de zile. Costurile difera si sunt stabilite in functie de zona in care se situeaza sediul social si de serviciile conexe oferite (ex: preluarea apelurilor telefonice, a email-urilor, a corespondentei).

Pentru cei care se gandesc sa dea startul unei noi afaceri, gazduirea sediului social este cea mai buna alegere, deoarece procesul de infiintare va fi mult simplificat datorita aceste alegeri,, acestia econimisind timp si scapand, totodata, de culegerea actelor de proprietate, de obtinerea acordului din partea asociatiei de locatari/proprietari si de incheierea unui contract de comodat/inchiriere.

Alegerea sediului social al viitoare dumneavoastra firme constituie o etapa foarte importanta in demersul infiintarii unei firme.

Ca si in cazul oricarui business de succes, imaginea este cea care vinde. Asadar, alegerea unui sediu social potrivit nevoilor afacerii dumneavoastra si bine localizat este un prim pas facut catre succes.

Sediul social este, daca vreti, cartea de vizita a afacerii dumneavoastra, intrucat este primul lucru pe care un posibil client il vede, si de aceasta prima impresie depind urmatoarele sale actiuni. O prima impresie buna poate face dintr-un simplu trecator, un potential client.

Un sediu social bine ales va ajuta sa construiti afacerii dumneavoastra o buna imagine, sau poate chiar baza unui viitor brand, asigurandu-va in acelasi timp un spatiu ideal pentru comunicarea cu clientii.

Echipa InfiintareSRL.com va sta la dispozitie cu servicii de gazduire sediu social pentru situatiile in care dumneavoastra nu detineti o proprietate imobiliara, nu va permiteti inchirierea unui apartament sau a unei cladiri care sa va serveasca drept sediu social, sau pur si simplu doriti sa va mutati sediul firmei in alt jutet / oras / localitate.

Varianta inchirierii unui spatiu care sa va serveasca drept sediu social presupune foarte multa bataie de cap si acte suplimentare care vor ingreuna procesul de infiintare, cum ar fi: obtinrea acordului Asociatiei de locatari precum si incheierea unui contrat de comodat sau de inchirieire pentru spatiul dorit.

O optiune mai mult decat convenabila ar fi sa apelati la un serviciu de gazduire sediu firma. Este o varianta mult mai ieftina si mai raida decat aceea de a inchiria o cladirea sau un apartament intr-un bloc de locuinte.

Serviciile oferite de catre firma noastra in ceea ce priveste gazduirea sediului social includ stabilirea sediului firmei dumneavoastra la cabinetul unuia dintre avocatii nostri precum si redactarea pe loc a contractului dintre avocatul nostru si administratorul sau asocialtii firmei dumneavoastra.

De asemenea, va punem la dispozitie si servicul de colectare si notificare a corespondentei, lucru care va asigura informarea cu privire la tot ce se intampla cu frima dumneavoastra, astfel incat sa nu ramaneti exclus din circuitul economic al firmei.

In afacerea noastra, satisfacerea nevoilor clientului este pe primul loc, de aceea oferim servicii de calitatea, profesionalism si rapiditate in indeplinirea sarcinilor.