S-a lansat primul accelerator dedicat antreprenorilor romani care dezvolta afaceri menite sa ajute copiii

Acceleratorul Innovators for Children, nascut din colaborarea Impact Hub Bucharest cu Impact Hub Basel si Fondation Botnar (Elvetia), este un program dedicat inovatiilor si startup-urilor care au ca scop imbunatatirea vietii copiilor, in special prin solutionarea problemelor ce tin de domeniul sanatatii.

Asadar, inovatorii romani si posesorii de startup-uri care au ca scop imbunatatirea vietii copiilor sunt eligibili sa obtina finantari totale de pana la 100.000 de euro in cadrul acceleratorului de afaceri Innovators for Children, doritorii se pot inscrie online pana pe data de 26 aprilie 2019.

Inscrierea la accelerator se face prin completarea formularului de pe site-ul oficial al programului Innovators for Children, innovatorsforchildren.org. Participarea este gratuita si se face in baza confirmarii din partea organizatorilor.

Acceleratorul se adreseaza in primul rand startup-urilor sau inovatiilor lansate de maximum 1 an sau aflata inca in stadiu de prototip, care au in vedere solutionarea problemelor ce tin de alimentatie, medicina, educatie pentru sanatate si nu numai.

Antreprenorii si inovatorii care au primit confirmarea de participare la accelerator vor asista la o serie de workshop-uri, intalniri de feedback si follow-up, webinarii de progres si un retreat de 4 zile cu cei mai importanti jucatori din domeniu.

Va urma apoi un proces de cernere, iar cei declarati castigatorii vor beneficia de finantarea totala de 100.000 de euro, mentorat si training timp de 6 luni, o vizita de cercetare in Basel (Elvetia) si acces in comunitatea Impact Hub Bucharest.